Tantra Massage Sessie

Tantra Massage Sessie

€155 /90 min

€185 /120 min
€250/180 min
€325/240 min

Uitleg

Laat je betoveren door een Tantrische massage, deze liefdevolle en open massage is helend voor geest en lichaam. Je zintuigen van het voelen worden geprikkeld bij deze massage. Laat je meevoeren in de overgave van het voelen.
Deze meditatieve vorm van masseren in combinatie met muziek en een zeer sfeervolle ruimte neemt je mee op reis in jezelf,  Ervaar je lichamelijke en of geestelijke blokkades, ben je vaak opgebrand aan het einde van de dag, voel je je niet jezelf, zit je sexueel op slot, durf je niet vrij te zijn in je eigen ik. 
Samen bespreken we je blokkades en laten we de massage zijn werk doen. 
Bij een Tantra massage wordt het hele lichaam gemasseerd, natuurlijk in overeenstemming met de ontvanger.

De liefdevolle aanraking van een Tantra massage brengt je in contact met jezelf, lichaam, geest en je zachtheid. Je levensenergie weer laten stromen ook wel je sexuele energie genoemd.

Tantra staat voor mij voor geen doel en geen verwachtingen. Pure zijn, pure ontvangen, pure ontspannen.

Tantra is geen erotische massage en geen happy end.

 

Massages zijn niet alleen ontspannend, maar ook helend.

Door dat er energie blokkades in je lijf zitten kunnen er fysieke en mentale klachten ontstaan.

Tijdens de massage kan het zijn dat u direct voelt wat er n uw lijf gebeurt, geeuwen, moe, loom, borrelende darmen of andere lichamelijke uitingen. Dit is allemaal prima.

Je mag volledig ontvangen.

Binnen deze sessie valt een intake gesprek bij 1e bezoek, of een checkup gesprek. inclusief koffie/thee, gesprek voor en nadien, genoeg water en versnapering. Het is mogelijk om te douchen.


In de zomer ook mogelijk voor buiten massage te boeken.

Mijn diensten