Reviews

Rated 5,0 out of 5
maart 18, 2024

Mijn dochter heeft een zielreading mogen ontvangen. Zo liefdevol, zo warm en enorm fijn. En erg bijzonder voor mij als moeder die erbij was. Voor mij vielen er meteen veel puzzelstukjes op zijn plek.

Mijn dochter voelt zich lichter nadien.

Mirna
Verified
Rated 5,0 out of 5
maart 16, 2024

Zalige massage, gouden handjes

Dankjewel 🙏

carine cockx
Rated 5,0 out of 5
maart 13, 2024

Nu inmiddels al wat vaker een massage mogen ontvangen en iedere keer geeft het zoveel rust en gelijkertijd zoveel energie. Spierpijn van het trillen van de spieren tot vonken uit de vingertoppen.

Elke keer weer een super ervaring.

Maar het vertrouwen en de waardering voor karin is het belangrijkste. Het proberen anderen mensen te helpen en zich beter te laten voelen, top

Hoop nog vaak van je diensten te mogen gebruiken, het heeft mij in ieder geval een beter mens gemaakt, dank je wel🙏🙏🙏

Adri de jong
Rated 5,0 out of 5
maart 12, 2024

Ik ben al 4x bij Karin geweest en zal zeker nog vaker komen. Karin is een lieve gezellige vrouw waar je je direct bij op het gemak voelt. Ondanks dat ik 135 km moet rijden naar het zeeuwse heb ik het er graag voor over. Karin is kan ik wel zeggen een vaste masseuze van mij. Na de massage loop ik de hele week als een ontspannen man rond. Het liefste kom ik iedere week een keer bij je.

marcel
Verified
Rated 5,0 out of 5
maart 12, 2024

Mijn eerste tantra massage gehad. Mijn appje met Karin begon met dat ik het absoluut niet wou. Tot ik haar stukje op de website nog eens las vanuit mijn hart ipv hoofd. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Het was heel fijn, heel zacht. Op een hele andere manier dingen los kunnen laten als wat ik gewend ben. Ze geeft vertrouwen, rust en heel heel heel veel liefde. Ze stemt zich goed af waardoor ik me heel erg op mijn gemak voelde. Je bent een topper! Dankjewel🙏🙏

Kenda
Verified
Rated 5,0 out of 5
maart 7, 2024

Afgelopen dinsdag op Valentijnsdag een magische massage mogen ontvangen van Karin Van De Kreeke.

Het heeft even geduurd voor ik er woorden aan kon geven.. want deze liefdevolle energie van haar is bijna niet in woorden te vatten .

Een prachtig verbindende energetische uitwisseling van licht & liefde, met alle aandacht en zorg van Karin voor mij . Ik kan alleen maar dankbaar zijn

Silvia de Fouw
Rated 5,0 out of 5
maart 7, 2024

De behandeling die ik van Karin mocht ontvangen, heb ik beleefd als een magische reis….

Een reis diep naarbinnen in mijzelf en tegelijkertijd een reis door het hele Universum.

Hierdoor werd voor mijzelf duidelijk waar ik nog mee aan de slag mag gaan en tegelijkertijd voelde ik mij verbonden met alles wat leeft en energie is.

Mooi hoe doelgericht Karin “blokkades” aan weet te raken… en je tegelijkertijd in een diepe vervoering brengt… compleet in het hier en nu.

Zo zou ik zonder moeite nog een paar alinea’s vol kunnen orakelen, maar woorden dekken de lading niet. Het is maar een kleine weerspiegeling. Dit is een beleving die je zelf mag ervaren… ieder maakt hierin zijn/haar eigen reis.

Dankjewel Karin… dat jij mijn gids wilde zijn tijdens deze reis.

Thony Kraamer
Rated 5,0 out of 5
maart 7, 2024

Ik heb al een aantal mooie en rustgevende massages mogen ontvangen van jouw ik voel me erg op me gemak. Het is alsof ik in een compleet andere wereld beland van rust en liefde waardoor ik alles even los kan laten van het dagelijks leven. En m’n fibromyalgie even geen belemmering is. Ik val ook soms inslaap waardoor m’n lichaam helemaal ontspant. Jouw massages zijn echt super mooi. Dankjewel

Joury Simonse
Rated 5,0 out of 5
maart 7, 2024

Afgelopen donderdagavond weer een massage mogen ontvangen van Karin, net als de afgelopen keren was het weer heel erg fijn om mee te mogen maken. Een dikke knuffel bij ontvangst en een leuk gesprek bij een bakje koffie. De massage, de warme olie, de sfeer en overal handen, hart zacht liefdevol geduldig. Er gebeurt van alles in je lichaam, super. Gouden handjes. Dank je

Adri de Jong
Rated 5,0 out of 5
maart 7, 2024

Dit zomerseizoen op bezoek geweest nabij Goes bij Karin Van De Kreeke voor een meet en greet met een medenaturiste, en een heerlijke tantramassage. Heerlijk ontspannend en soepel daarna nog even de grote tuin in om eventjes te genieten van het lekkere weer. Het was bijna 22°C daar in Wissenkerke. Ik heb genoten van de massage en zou haar massage zeker aanraden! Wel op tijd reserveren! Ze masseert met zachte hand en mooie warme gevoelige aanraking, ik voelde mijn energie stromen en heb in mezelf gevoeld dat er meer was dan verbinding… Wat een fijne ervaring!!

Robin De Jong

Maak nu een afspraak